OM BAMBI

Bambi er det nye grønne skud på den aarhusianske madscene. Hos Bambi tænkes der i danske lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Vi har stort fokus på en tæt kontakt med vores leverandører, og vi lader markerne og sæsonen inspirere og diktere vores menukort.

Vi tror på idéen ”fra jord-til-bord” og det er vi overbevist om at man kan smage! Bag Bambi står den aarhusianske restauratør og køkkenchef René Hansen, der med sit jyske ophav altid har drømt om at skabe en restaurant dikteret af de danske årstider og råvarer. Derudover skal det være en oplevelse at gå på restaurant, både smagsmæssigt, men også en oplevelse med det selskab man er i.

Vi lægger vægt på den familiære og uformelle stemning omkring bordet. Hos Bambi tilbyder vi et alsidigt og varierende a la carte kort der er tilberedt med sæsonens råvarer fra de danske lokal områder. A la carte retterne fungerer godt som dele retter, og det er muligt at sammen sætte din helt egen menu, hvad enten du ønsker at dele eller nyde dine retter alene.

Hvis du ønsker den fulde Bambi oplevelse, så anbefaler vi, at du vælger Bambi Spark og lader køkkenet bestemme. Her får du 10 serveringer, som er et udvalg af livretterne fra á la carte kortet, samt nye og spændende retter, bestemt på dagen. De 10 serveringer bliver serveret ”family style” og skal derfor nydes sammen med dine gæster omkring bordet.

Vores vinkort er domineret af små producenter, der bruger mere tid i marken end bag skrive bordet. Udvalget er sammensat af moderne og spændende vine der passer til den varierende menu. Du får som gæst mulighed for at opleve et nytænkende vinunivers med stor energi og unikke smagsoplevelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bambi