INFORMATION

INFORMATION FOR PRIVATE EVENTS

Private Events

Minimums forbrug for private dining i kælderen er på DKK 20.000,- søndag til onsdag / DKK 40.000,- torsdag til lørdag. Der kræves et depositum på minimums forbruget ved booking af selskab.

Ændringer

Ændring af det bekræftede antal gæster, skal ske senest 2 dage før reservationstidspunktet. Hvis der forekommer ændringer af dette efterfølgende, forbeholder vi os retten til at kræve betaling for sidst aftale antal gæster. Dette begrundes i forberedelse og indkøb til det aftale arrangement. Skulle der forekomme ændringer til reservationen, f.eks. i ankomsttidspunkt, specielle diæter, m.v., bedes I kontakte restauranten hurtigst muligt.

Ændringen inden dagen skriv venligst til [email protected]

Ændringer på selve dagen ring venligst direkte til restauranten på +45 8610 0025

Aflysning

Skulle I være nødsaget til at aflyse jeres reservation eller rykke den til en anden dag, bedes I give skriftlig besked til restauranten på email [email protected] senest 48 timer inden ankomsttidspunktet. I perioden november – december bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail [email protected] senest 14 dage inden ankomsttidspunktet. Derved har vi mulighed, for at tilbyde nogle af de mange andre gæster, der ønsker bord, en reservation.

UDEBLIVELSE

Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis I af den ene eller anden årsag udebliver fra at dukke op på aftenen, uden at give os besked, da vi i sådanne tilfælde ellers ville stå med forberedt mad samt et bord, som vi kunne have reserveret til andre gæster. På forhånd tak for forståelsen.